Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g10g33kcal1.2g5.8g0.3g1.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 20g7.1kcal0g1.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g165kcal2.8g28.2g3.6g3.2g
Valittu annoskoko47g83kcal1.4g14.1g1.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna23g41kcal0.7g7.1g0.9g0.8g
Arvot/100g100g178kcal3g30.3g3.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312496