Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g31g19kcal3.1g1.4g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.9g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g7.5g23kcal1.3g4.1g0.2g1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g104kcal10.4g11.4g1.8g2g
Valittu annoskoko46g52kcal5.2g5.7g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna23g26kcal2.6g2.9g0.5g0.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.3g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292