Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g14g35kcal2.5g0.1g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g113kcal5.6g4.6g4.2g0.4g
Valittu annoskoko47g57kcal2.8g2.3g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g28kcal1.4g1.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g121kcal6g4.9g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205