Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green4.2g14kcal1g2.1g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g8.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g62kcal4.2g5.8g2g1.2g
Valittu annoskoko47g31kcal2.1g2.9g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.1g1.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.5g6.2g2.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587