Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 18g6.5kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.4g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.6g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Pekoni, paistettu 1.1g5.4kcal0.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g158kcal10.6g1g12.4g1g
Valittu annoskoko47g79kcal5.3g0.5g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g40kcal2.7g0.3g3.1g0.3g
Arvot/100g100g170kcal11.4g1.1g13.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886