Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g3.8g12kcal0.5g2.4g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen4.5g6.3kcal0.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 5.3g4.7kcal0.3g0.6g0.1g0.3g
Dolmio Light Classico Bolognese6.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g55kcal3.6g7.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko47g27kcal1.8g3.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal0.9g1.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g59kcal3.9g7.9g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692