Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 20g6.8kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.1g11kcal0.4g0g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%7.8g18kcal2.3g0.2g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g175kcal7.8g2.2g15g1.2g
Valittu annoskoko47g88kcal3.9g1.1g7.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g44kcal2g0.6g3.8g0.3g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.4g16.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994