Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 11g12kcal0.9g1.5g0g0.8g
Tomaattimurska 8.7g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.9g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.7g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz0.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g82kcal5.4g6.2g3.6g2.4g
Valittu annoskoko47g41kcal2.7g3.1g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal1.4g1.6g0.9g0.6g
Arvot/100g100g88kcal5.8g6.7g3.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468