Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g39kcal2.6g2.8g1.2g1.2g
Valittu annoskoko47g19kcal1.3g1.4g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g10kcal0.7g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g42kcal2.8g3g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046