Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g21g23kcal5.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo1.1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g18g19kcal0.5g0.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g104kcal11.4g1.8g5.8g0.2g
Valittu annoskoko47g52kcal5.7g0.9g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g26kcal2.9g0.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486