Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g3.6g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.6g5.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g3.6g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g63kcal3.2g3.2g3.8g0.8g
Valittu annoskoko47g31kcal1.6g1.6g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g16kcal0.8g0.8g1g0.2g
Arvot/100g100g68kcal3.4g3.4g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419