Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt20g9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Tonnikala öljyssä 5.9g11kcal1.6g0g0.5g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g3.9g2.7kcal0.4g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli3.9g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g132kcal7.4g9.8g7g0.4g
Valittu annoskoko47g66kcal3.7g4.9g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g33kcal1.9g2.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g141kcal7.9g10.5g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689