Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%7.8g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Poronliha 5.9g7.5kcal1.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g80kcal4.8g2.2g5.8g0g
Valittu annoskoko47g40kcal2.4g1.1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.2g0.6g1.5g0g
Arvot/100g100g86kcal5.1g2.4g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283