Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Bataatti, kuorittu 5.9g4.7kcal0.1g1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 5.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g57kcal2.4g6.8g1.8g2.2g
Valittu annoskoko47g29kcal1.2g3.4g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal0.6g1.7g0.5g0.6g
Arvot/100g100g61kcal2.6g7.3g1.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926