Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 9g15kcal1.1g0.5g0.9g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%7.8g10kcal0.2g0.2g1g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix1.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g67kcal2.8g4g4.4g0g
Valittu annoskoko47g33kcal1.4g2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal0.7g1g1.1g0g
Arvot/100g100g71kcal3g4.3g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609