Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Selleri, annos 50g2.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 4.5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Pekoni rasvainen 2.7g10kcal0.3g0g1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g44kcal1.8g2g2.8g0.6g
Valittu annoskoko47g22kcal0.9g1g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g11kcal0.5g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g47kcal1.9g2.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208