Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g14g37kcal2.4g0g3g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g99kcal5.6g2.2g7.2g0.4g
Valittu annoskoko47g50kcal2.8g1.1g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g25kcal1.4g0.6g1.8g0.1g
Arvot/100g100g106kcal6g2.4g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390