Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu18g7.2kcal0g1.7g0g0.3g
Raparperi 12g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g15g57kcal0g14.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g136kcal0.2g33.2g0g1g
Valittu annoskoko47g68kcal0.1g16.6g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g34kcal0.1g8.3g0g0.3g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970