Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g6.8g7.5kcal1.2g0.1g0.2g0g
Katkarapu 8.2g5.6kcal1.2g0g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku, tuore8.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen3.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g36kcal5g1.6g0.6g0.8g
Valittu annoskoko47g18kcal2.5g0.8g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g9kcal1.3g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g38kcal5.4g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616