Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g14g22kcal3.1g0g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g83kcal7.4g7.6g2g1g
Valittu annoskoko47g42kcal3.7g3.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal1.9g1.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g89kcal7.9g8.1g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839