Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 16g18kcal3.3g0g0.5g0g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, uusi 7.8g6.1kcal0.1g1.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 7.8g3.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g63kcal7.2g4.6g1g0.8g
Valittu annoskoko47g32kcal3.6g2.3g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g16kcal1.8g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.9g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706