Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 12g | 42kcal | 1.5g | 7.7g | 0.4g | 0.7g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 14g | 17kcal | 3g | 0g | 0.6g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 4.7g | 5.2kcal | 0.8g | 0.1g | 0.1g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 4.7g | 0.5kcal | 0.1g | 0g | 0g | 0g | |
Sipuli (kuorittu) | 2.3g | 0.6kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 4.7g | 0.9kcal | 0g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Kurkku, tuore | 4.7g | 0.5kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Annoskoko tuplana | 94g | 134kcal | 10.8g | 16.4g | 2.2g | 1.6g | |
Valittu annoskoko | 47g | 67kcal | 5.4g | 8.2g | 1.1g | 0.8g | |
Annoskoko puolitettuna | 24g | 34kcal | 2.7g | 4.1g | 0.6g | 0.4g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.5g | 17.5g | 2.3g | 1.7g |