Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)4.7g4.7kcal0.8g0g0.1g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1509g37kcal2.7g0.1g2.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%5.6g4.5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Ruistaikina Myllyn Paras19g53kcal0.9g5.9g2.8g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g219kcal11g12.6g13.4g2g
Valittu annoskoko47g110kcal5.5g6.3g6.7g1g
Annoskoko puolitettuna24g55kcal2.8g3.2g3.4g0.5g
Arvot/100g100g234kcal11.7g13.4g14.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498