Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g6.2g7.2kcal0g0.3g0.6g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste13g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lohifilee 16g31kcal2.9g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g101kcal6.4g5.8g5.4g0.8g
Valittu annoskoko47g51kcal3.2g2.9g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g25kcal1.6g1.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g108kcal6.8g6.2g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908