Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)23g56kcal1.8g11.7g0.3g0.6g
Pesto (Pirkka)0.8g4.5kcal0g0g0.5g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g3.1g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g145kcal5g24.8g3g1.8g
Valittu annoskoko47g73kcal2.5g12.4g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g36kcal1.3g6.2g0.8g0.5g
Arvot/100g100g155kcal5.3g26.5g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484