Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g9g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Vehnänalkiopasta plus (torino)7g25kcal1.2g4.7g0.2g0.2g
Maissi (makea), Rainbow7g5.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen6.1g4.9kcal0g1.2g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss7g3.7kcal0.4g0.4g0g0.2g
Kurkku, tuore4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)3.3g3.6kcal0.8g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g2.3g4.2kcal0g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g102kcal5g16.8g1.2g1.8g
Valittu annoskoko47g51kcal2.5g8.4g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g26kcal1.3g4.2g0.3g0.5g
Arvot/100g100g109kcal5.3g17.9g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376