Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g13g33kcal0.6g0.4g3.4g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g6.3g7.4kcal0.2g0.3g0.6g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g4.7g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g153kcal8.8g2g12.6g0.2g
Valittu annoskoko47g77kcal4.4g1g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g38kcal2.2g0.5g3.2g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870