Naudanlihapata, ei perunaa

Laita uuni lämpiämään 225 C:een.

Viipaloi porkkana, kuutioi lanttu, puolita herkkusienet ja lohko sipulit.

Halutessasi voit lisätä myös 2-3 kynttä valkosipulia pieninä paloina.

Pilko lihat isohkoiksi paloiksi ja ruskista ne pintapuolisesti pienessä määrässä öljyä.

Valmista lihaliemi, n. litra vettä ja 2 lihaliemikuutiota.

Kasaa pilkotut kasvikset ja liha uunivuokaan, kaada päälle lihalientä niin että peittyvät juuri ja juuri.

Lisää vielä punaviini ja laita uuniin ilman kantta n. tunniksi.

Alenna lämpöä 150 C ja anna hautua vielä 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 501 grammaa

Leego1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäpaistipihvi, lidl9g12kcal1.8g0.1g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 2.8g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviini 1.9g1.3kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Öljy0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g40kcal4g1.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko47g20kcal2g0.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g10kcal1g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal4.2g1.9g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279525