Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 8.8g7.1kcal0.1g1.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Selleri, annos 50g1.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.4g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Herne 3.5g2.4kcal0.2g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g40kcal1g6g0.8g1.2g
Valittu annoskoko47g20kcal0.5g3g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g10kcal0.3g1.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.4g0.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644