Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g83g333kcal6.1g51.6g11.6g1g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.6g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa133g133kcal14.6g4g6.7g0g
Karpalo 67g22kcal0.3g2.3g0.5g2.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio67g93kcal1.9g4.3g8g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1866kcal55g272.4g61.2g6.4g
Valittu annoskoko460g933kcal27.5g136.2g30.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna230g467kcal13.8g68.1g15.3g1.6g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239