Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 402g717kcal64.9g28.6g32g28.4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g181kcal0g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1824kcal131.4g62g104.4g58.2g
Valittu annoskoko460g912kcal65.7g31g52.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna230g456kcal32.9g15.5g26.1g14.6g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089