Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus125g87kcal20g0g0.4g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)250g82kcal1.7g16.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g379kcal46.8g36.2g3.6g3.6g
Valittu annoskoko460g189kcal23.4g18.1g1.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna230g95kcal11.7g9.1g0.9g0.9g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480