Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 78g23kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g374kcal9.4g57.2g9.4g8.6g
Valittu annoskoko460g187kcal4.7g28.6g4.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna230g94kcal2.4g14.3g2.4g2.2g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644