Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)320g358kcal73.6g0g6.7g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus67g87kcal2g1.3g8.7g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g73g205kcal13.2g0.4g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1301kcal177.6g3.4g64.6g0g
Valittu annoskoko460g650kcal88.8g1.7g32.3g0g
Annoskoko puolitettuna230g325kcal44.4g0.9g16.2g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129