Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g10g36kcal1.4g5.9g0.7g0.9g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g30g37kcal2.2g4.8g1g20.9g
Kananmuna kuoreton 101g143kcal12.6g0.3g10.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g84kcal3.4g0.9g7.3g1.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 15g47kcal4.2g1g2.9g4.4g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g19g8.7kcal0.1g1.9g0g0.4g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g45g27kcal4.5g1.9g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g53g37kcal5.8g1.3g0.8g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g54g314kcal11.8g10.7g27.3g5.6g
Kaurajauho 18g66kcal2.5g10g1.3g1.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1785kcal98.6g82.6g120.8g71g
Valittu annoskoko460g893kcal49.3g41.3g60.4g35.5g
Annoskoko puolitettuna230g446kcal24.7g20.7g30.2g17.8g
Arvot/100g100g194kcal10.7g9g13.1g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268098