Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%70g119kcal14g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 175g49kcal2.1g7.1g0.3g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.9g5.4kcal0.2g0.3g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.3g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana921g380kcal33.8g19.2g16.4g8.8g
Valittu annoskoko460g190kcal16.9g9.6g8.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna230g95kcal8.5g4.8g4.1g2.2g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648