Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Naudan Sisäpaisti219g240kcal48.1g0.2g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Chili paprika punainen20g7.9kcal0.4g1.8g0g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.2g7kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g175g63kcal3.1g11.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana921g750kcal104.8g35g23.8g2.8g
Valittu annoskoko460g375kcal52.4g17.5g11.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna230g188kcal26.2g8.8g6g0.7g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729