Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)125g438kcal16.9g82g3.6g4g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 113g48kcal3.8g5.4g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl44g57kcal5.7g0.1g3.6g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)23g81kcal5.2g0g6.8g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Purjosipuli, annos 20g5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g23.9g0g
Ketsuppi, Pirkka4.2g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1924kcal117.8g181.6g78.4g10g
Valittu annoskoko460g962kcal58.9g90.8g39.2g5g
Annoskoko puolitettuna230g481kcal29.5g45.4g19.6g2.5g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158