Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 113g77kcal16.2g0g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Appelsiini, kuorittu 75g35kcal0.4g6.7g0.2g1.6g
Salaatti, jäävuori tuore150g15kcal1.7g1.2g0.3g1.5g
Kurkku 53g5.7kcal0.3g0.7g0.1g0.4g
Halloumi-juusto light, 100g38g83kcal10.1g0.4g4.5g0g
Hunaja 5.3g17kcal0g4.2g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen5.3g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana921g498kcal58g33.4g12.6g7.8g
Valittu annoskoko461g249kcal29g16.7g6.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna230g124kcal14.5g8.4g3.2g2g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029