Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali59g13kcal0.7g2g0.1g1.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 45g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Parsakaali, keitetty, suolaton 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi206g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g4.5g5.9kcal0.1g1.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana921g461kcal47.2g13.4g23.4g6.2g
Valittu annoskoko461g230kcal23.6g6.7g11.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna230g115kcal11.8g3.4g5.9g1.6g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974