Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g832g3327kcal60.7g515.7g116.5g10g
Kananmuna kuoreton 366g522kcal45.8g1.1g37.5g0g
Sokeri 707g2870kcal0g706.3g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1331g1331kcal146.4g39.9g66.5g0g
Karpalo 666g217kcal2.9g23g4.7g22g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio666g932kcal18.6g43.3g79.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g33g133kcal0g33.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g18663kcal548.8g2725.2g610.2g64g
Valittu annoskoko4600g9331kcal274.4g1362.6g305.1g32g
Annoskoko puolitettuna2300g4666kcal137.2g681.3g152.6g16g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239