Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1333g4933kcal60g413.3g333.3g49.3g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g500g965kcal95g0.5g65g0g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu600g756kcal66g1.8g54g0g
Maito, Kevyt667g307kcal21.3g32g10g0g
Kuohukerma,valio,2dl333g1133kcal6.7g10g116.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa333g1000kcal76.7g0g76.7g0g
Tilli, tuore 67g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g19139kcal834g932.4g1326.2g107g
Valittu annoskoko4600g9570kcal417g466.2g663.1g53.5g
Annoskoko puolitettuna2300g4785kcal208.5g233.1g331.6g26.8g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415