Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1557g5342kcal158.7g1089.9g18.7g54.5g
Sokeri 764g3099kcal0g762.7g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g120kcal0g29.6g0g0g
Rypsiöljy 674g5958kcal0g0g673.7g0g
Mustikka metsä- 1437g633kcal7.2g92g8.6g47.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 57g191kcal0g46.4g0g0.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g60g234kcal0g58.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g31255kcal335g4181.2g1402g205.6g
Valittu annoskoko4608g15628kcal167.5g2090.6g701g102.8g
Annoskoko puolitettuna2304g7814kcal83.8g1045.3g350.5g51.4g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135746