Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 994g1418kcal124.3g3g101.9g0g
Sokeri 768g3118kcal0g767.5g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai66g233kcal8g47.2g1.4g2.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 271g908kcal0.2g221.2g0.1g3.8g
Kaakao (Oboy, original)45g167kcal1.7g37.1g1.2g2.5g
Liivate 68g236kcal58g0g0.1g0g
Flora vispi 20%904g1988kcal27.1g45.2g180.8g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g452g2110kcal12.7g289.2g99.4g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen136g739kcal14.9g66.4g44.7g2.2g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 904g310kcal27.7g45.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g22455kcal549.2g3044g861g21.6g
Valittu annoskoko4608g11228kcal274.6g1522g430.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna2304g5614kcal137.3g761g215.3g5.4g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376