Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1351g6915kcal120.2g394.4g540.2g79.7g
Voi, 1 tl, 5 g953g6960kcal9.5g9.5g762.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton119g381kcal27.5g12.5g24.8g0g
Kananmuna kuoreton 953g1360kcal119.2g2.9g97.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1192g4052kcal23.8g35.8g417.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g159kcal0g39.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g39654kcal600.4g988.8g3685g159.4g
Valittu annoskoko4608g19827kcal300.2g494.4g1842.5g79.7g
Annoskoko puolitettuna2304g9914kcal150.1g247.2g921.3g39.9g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347