Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu815g1027kcal89.6g2.4g73.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g18g0kcal0g0g0g0g
Voi 599g4347kcal7.1g2.4g487.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g599g366kcal83.9g18g359.5g0g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g34g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g90g327kcal3.1g71.5g3.1g0g
Porkkanaraaste 200g1198g324kcal7.2g63.5g2.4g30g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1198g1918kcal95.9g47.9g155.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g16931kcal583g479.4g2162.6g60.8g
Valittu annoskoko4608g8465kcal291.5g239.7g1081.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna2304g4233kcal145.8g119.9g540.7g15.2g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749