Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen360g2592kcal3.6g3.6g288g0g
Kerma, ruoka 15% Flora180g270kcal2.9g6.3g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 960g3294kcal97.8g672g11.5g33.6g
Raparperi 720g243kcal5g39.6g0.7g10.1g
Fariinisokeri168g682kcal0g167.8g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)600g1140kcal27g96g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g26234kcal404.6g4012.2g906.4g87.4g
Valittu annoskoko4608g13117kcal202.3g2006.1g453.2g43.7g
Annoskoko puolitettuna2304g6558kcal101.2g1003.1g226.6g21.9g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594