Paistettu jauheliha

400 grammaa naudan jauhelihaa 10%
n.150 gramman sipuli
1 tl suolaa
0,5 tl pippurisekoitusta
1 rkl rapsiöljyä
2 dl vettä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2400g4080kcal456g0g240g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g90g810kcal0g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)882g238kcal11.5g42.3g1.8g15g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g10290kcal936.4g89.2g664g33.2g
Valittu annoskoko4608g5145kcal468.2g44.6g332g16.6g
Annoskoko puolitettuna2304g2573kcal234.1g22.3g166g8.3g
Arvot/100g100g112kcal10.2g1g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391022