Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 404g257kcal2g47.6g1.6g18.2g
Porkkana 1070g350kcal6.6g59.5g2.1g27.3g
Peruna, vanha, kuorittu 875g666kcal16.4g135.6g1.7g8.7g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g353g1336kcal107.4g206g9.2g8.5g
Grahamjauho 278g910kcal29.3g168.5g6.1g27.5g
Ruokasuola jodioitu 47g1.2kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1346g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g67g51kcal0.7g12.1g0.2g0g
Flora culinesse168g1245kcal0g0g138g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g9630kcal325.4g1258.6g317.8g180.4g
Valittu annoskoko4608g4815kcal162.7g629.3g158.9g90.2g
Annoskoko puolitettuna2304g2408kcal81.4g314.7g79.5g45.1g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237