Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)699g231kcal2.8g46.8g2.1g10.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2034g2829kcal225.8g8.1g211.5g0g
Sokeri 756g3070kcal0g755.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g127kcal0g31.5g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 826g2835kcal84.2g578.4g9.9g28.9g
Rypsiöljy 229g2023kcal0g0g228.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g22342kcal629g2864.8g904.6g79.2g
Valittu annoskoko4608g11171kcal314.5g1432.4g452.3g39.6g
Annoskoko puolitettuna2304g5586kcal157.3g716.2g226.2g19.8g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566